2024-08-14

6 thoughts on “Апел за помощ

  1. За тези,които са в България и ако още не са разбрали вече има открита сметка и тук на името на Петя Йорданова в ОББ.Цялата сметка ще намерите в дарикнюз бг.

  2. Moite saboleznovaniq na semeistvoto. Kakvoto i da kaja ili napi6a v tozi moment, nqma da oblek4i ni nai-malko bolkata koqto izpitvat. Tragediq e slu4iloto se, tragediq za izgubeniq mlad 4ove6ki jivot, za tezi malki de4ica koito nqma da imat 6tastieto da izrasnat i s ba6tina obich i podkrepa, tragediq e i za tova mlado momi4e na 4iito ramene ostava da bade i maika, i ba6ta. Nadqvam se Petq da nameri sili i da prodalji napred. Nadqvam se i dechicata i da badat jivi i zdravi, i da imat mnogo kasmet v jivota si. Mila Petq, badi silna mila, silna, zaradi tezi dve malki prekrasni de4ica koito si sazdala s lubimiq za teb 4ovek………pi6a i pla4a, tolkova e tajno………….Az namerih nachin da pomogna, makar i s malko, sa6to agitirah vsi4ki moi priqteli da uchastvat v tazi iniciativa za pomo6t, vseki s kakvoto moje. Neka ne zabravqme 4e sme predi vsi4ko hora, i za jalost vseki edin ot nas moje da bade v situaciqta na tova semeistvo. Molq pomognete s kakvoto mojete, neka badem HORA, neka badem dobri, makar i za malko……. Mir na praha ti Svetli :(….

  3. Моите искрени съболезнования на семейството. Колко нелепо, с 2 малки деца които никога няма да познават баща си…….
    Всички които живеем тук особенно в по големите градове знаем колко могат да бъдат опасни те. Пълно е с каква ли не сган и става все по-лошо.

    Между-другото, дали не е възможно да се направи PayPal акаунт където съпругата да получава дарения?
    Ще е много много по-лесно, а и по-евтино за всички които желаят да помогнат.

  4. И тук искрени съболезнования на цялата фамилия.Руслана струва ми се,че вие живеете в България и ако е така смятам че трябва тук да се направи нещо отделно от там(за по-голямо удобство,а съм убедена,че желаещи да помогнат с нещо има много).Светли има много приятели тук.Моето мнение е,че у нас е много малка гласноста на случая-а трябва да боде очите на всеки човек в Б-я.Очаквахме да бъде отразен в телевизиите-но не би.И все пак се надявам,че някой близък ще се наеме да ни организира,защото-заедно можем много.

  5. За съжаление,това е жестоката истина пръснахме се по света за едно по добро бъдеще ,а намерихме смърта си.Къде са организациите сега в помощ на семейството,къде е ДАБЧ,къде са законите.Един спомен ще остане за момчето а някой даже няма да разбере за станалото.Българи нека се съединим и потърсим правата си,защитата си.

  6. Отиде си без време и без причина един млад човек, който имах честта да бъде приятел на мен и семейството ми!!! Където и да си почивай в мир, приятелю!!! Молим се за успокоение на душа ти!!! Ти ще живееш в нас завинаги!!!
    Моля ви хора, помогнете с каквото можете на семейството на Светли!!! Петя също е забележителна жена, много силна и борбена, но в този момент има голяма нужда от подкрепа!!!
    Приятелите на Светли в Българи също пуликувахме апела за помощ!!!
    Заедно можем много!!! Нека го направим, нека дадем нашата подкрепа на близките!!!!
    Руслана Йорданова

Вашият коментар