2024-08-14

25 thoughts on “Какво преброява и с кого си партнира партия «Другата България»

  1. Малко информация за хората,които плюят срещу партия \\\"Другата България\\\"и нейната патриотична дейност.Първо-Асен Йорданов,основателят на \\\"Бивол\\\".Доносник,с водещ офицер Тодор Арнаудов,бивш началник на ДС Бургас!Също Атанас Чобанов завършил образованието си в Москва,член на БКП,доносник на ДС с работен псевдоним \\\"Франсето\\\".За него могат да бъдат попитани приятелите от Париж и Щатите… Женен е за рускиня,чиито баща е офицер от КГБ.Ако някой може,дори теоритично да си представи,че тези хора биха могли да говорят истината за каквото и да е,нека чете техните коментари.Мисля обаче,че всички трезво мислещи българи без психични отклонения,могат само да се посмеят над шизофреничните зловония на агентите от ДС,които никога не стават\\\"бивши\\\"…
    Прекалено много се занимахме с човечета-ментета,които не го заслужават,затова спирам до тук.Българи четете,но и мислете…!!!

  2. На вниманието на Стоян, Стоянка и Драганка…

    За купените читателски форуми
    11 април , 2011
    Георги Кадиев

    В България се появи нова професия: манипулиране на читателски форуми. Правят го професионално, в стотици форуми, с отчитане на брой влизания и коментари, с отдавна създадени никове, за да създават впечатление за автентичност.
    И на мен ми предложиха. И предполагам част от вас се чудят какво мисля за това.
    Считам, че този род услуги са против свободата на словото. Те фалшифицират правото на хората да коментират в интернет. Те са напълно идентични с купуването на гласове. Те са унизителни и вредни както е унизително и купуването на социолози или журналисти.
    Резултатът е ясен- това ще опорочи форумите до степен никой да не ги чете. Фалшификация, покваряваща цялото интернет пространство.
    За себе си съм наясно, че няма да участвам в това. Дори и да ми го подаряват. Форумът на читателите е смислен само когато е автентичен, когато мнението ти не е платено, когато вярваш в това, което пишеш.
    Затова, ако и политици четат това- не купувайте форумите! Така ги цензурирате и фалшифицирате. Поне там да е ясно, че хората мислят, казват и пишат каквото вярват.

    ––––––
    Стояне, Стоянке – всички разбрахме че ти плащат да пишеш тук. И по последни данни сумата вече е паднала от 200 лв на 130, а на места и на 100 лв на месец. Надяваме се ти да не останеш гладен и да си от по-скъпоплатените, макар и да не звучиш убедително.

  3. Апък кавки простотии са изписани тук за Божидар Томалевски…. Не разбрахте ли че определен кръг хора се опитват да го отстранят, защото им се пречка и иска да извади на яве 700 000 гласоподаватели фантоми, от които се възползва този които има повече пари! Не вярвайте на всяка простотия написана в интернет, а мислете.

  4. Малко информация за хората,които плюят срещу партия \"Другата България\"и нейната патриотична дейност.Първо-Асен Йорданов,основателят на \"Бивол\".Доносник,с водещ офицер Тодор Арнаудов,бивш началник на ДС Бургас!Също Атанас Чобанов завършил образованието си в Москва,член на БКП,доносник на ДС с работен псевдоним \"Франсето\".За него могат да бъдат попитани приятелите от Париж и Щатите… Женен е за рускиня,чиито баща е офицер от КГБ.Ако някой може,дори теоритично да си представи,че тези хора биха могли да говорят истината за каквото и да е,нека чете техните коментари.Мисля обаче,че всички трезво мислещи българи без психични отклонения,могат само да се посмеят над шизофреничните зловония на агентите от ДС,които никога не стават\"бивши\"…
    Прекалено много се занимахме с човечета-ментета,които не го заслужават,затова спирам до тук.Българи четете,но и мислете…!!!

  5. Предупреждаваме, че Admin не е администратор на сайта Еврочикаго и това лесно може да бъде разпознато и доказано.
    От редакцията

    П.П. Което обаче ни навежда на мисълта, че коментарите под статиите тук се използват действително от партактивисти или платени клакьори.

Вашият коментар