2024-08-14

2 thoughts on “Ирина Бокова не иска Уикилийкс на конференция за Уикилийкс

  1. опожаряването е организирано от Андрей Карлович с цел да се прикрие изнасянето на документи

    Попитах кой се обажда. Той ми каза: “Георги Първанов ти се обажда. На мен ми е възложено, искам да ти предложа много добра стипендия в Залцбург – следдокторска специализация по въпросите на сигурността и ролята на разширяването на НАТО за сигурността на Европа. Предложа ли те аз, ще те утвърдят веднага! Шестмесечна е, ще бъдеш на хубаво място в Залцбург, можеш и да си спестиш пари!”. Тогава, когато не само аз, а и той, вдигахме всякакви лозунги против НАТО, Гоце ми предложи пронатовска стипендия!

    – Защо Георги Първанов ще кани стипендианти за НАТО през 1993 година?! Та той подкрепяше по-късно Милошевич?
    – Милиционерите още тогава на него са му създавали определен образ пред западните партньори, за да могат след време да го наложат за президент. Когато един човек играе двойна, нечистоплътна игра, винаги можеш да дадеш подходящото обяснение: “Тук нашето момче за пред левичарската публика трябва да прави еди-какво си, но всъщност нещата стоят по друг начин, той е подходящ да избира стипендиантите на НАТО!”. За да започне тази юрдечка да им снася златните яйца, е трябвало те да я продадат и на Изток, и на Запад! Това е формулата. Това са милиционерите!

    Много по-успешен продукт на техния милиционерски маркетинг е Ирина Бокова. Гоце на малкия й пръст не може да стъпи! Тя е пласирана на много по-високо място. Дори съпругът й Калин Митрев е пласиран на по-високо място от него! Но схемата на продажбата е същата! И парицата е царица – няма морал, няма идеология!

Вашият коментар