2024-08-14

6 thoughts on “Още една република в Русия поиска преименуването си на България

  1. В час по чувашки…упссс булгаристански, гюзел кадън Фатме учи децата на народни чувашки приказки.
    – Деца, днес ще учим за Баба Яга. Тя не е руска баба. Йок! Тя е измислена от големият чувашки писател Шекспирлъ ага, в драмата му за любовта между нашият епосен герой Отело и гяурката Дездемона. Яга е неправилно преведена, деца, на английски. Истинското име е Яго.
    Гордейте се, мили булгаристанчета с нашият епосен герой Яго, безсрамно откраднат от християните руси.

  2. е може ли в първото изречение на статията да пише нещо различно от заглавието? чете ли ги някой тия неща преди да ги пуснете?

  3. Никой няма интерес да има две Българии едновременно.Както е било някога-отдавна.Много отдавна.Принципът за този модел е -ако погине едната България,народа ѝ да намери подслон в другата.Но,както е известно отдавна,ние губиме своята кауза на масата за преговори.Притиснати от т.нар.“Велики сили“(((островитяните-GB,прусаците,нашите“братя“-руснаците,нашите съседи-православни-сОрбите,гречките,които узурпират съседските исторически събития и факти,онзи народ-македоносите…Да продължавам ли?Курвата,наречена“политика“ е вездесъща!!!Всъщност-да не обиждаме курвите…За наша утеха остават,все пак,писанията на няколко поколения историци,считано от 1500год.Пр.Хр. Апропо,не разбирам,защо указанията на този сайт са на английски????

Вашият коментар