2024-08-14

13 thoughts on “Фермерка от Болярово до президента и премиера. Зов за помощ и изобличение

  1. …дано , … но не вярвам ! Ани с правителствената,…и президентска Мафия / ГЕРБ + БСП = “ БКП “ , НЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИШ !!! България е само географско понятие, като в миналото …Мизия, Тракия , …и Жална не наревала се Македония….на гео- кръстопъд катастрофите са ,…те Така !

  2. Поддържам изцяло становището на животновъдите от с. Болярово. Следях събитията в Странджа от 28 юни 2018 г. и съм потресен от хаотичността, липсата на подготовка и начина на действие, приложен от Министерство на земеделието и БАБХ. След като изгледах всички интервюта, пресконференции и предавания по темата, след като прочетох мнения на различни специалисти в областта на животновъдството мога да кажа, че нямам доверие на властите. Всъщност държавата не само не развива икономиката ни, но я спъва и пречи на тези трудолюбиви българи да живеят спокойно.
    Поздравявам семейство Петрови за достойното поведение.
    С уважение Борис Георгиев

  3. БРАВО,АНИ!!! Истински защитник на Истината!!! С вас сме!!! Обичам ви!!!

  4. Страхотна си Ани! Абсолютно подкрепям!!!

  5. Те не и ли избиха всички овце на Ани, та и козите и избиха, (които е нямала, но понеже протокола от несъществуващата лаборатория е потвърдил, че и козите и са заразени те и несъществуващото кози също са избили) На тях бройки им трябват и ще си ги набавят….

  6. … а сега да видим, има ли държава ! Аз вече не вярвам , нито на двамата споменати от Ани ! Те заемат постовете, а други дърпат конците…..

  7. Подкрепям обръщението.
    Задължавам назначените от мен и останалите гласоподаватели служители, в лицето на Президента и Премиера, да отговорят и да вземат нужните мерки, в съответствие от правомощията им, дадени им от мен и от останалите гласоподаватели.

  8. ПОДКРЕПЯМ АНИ В БОРБАТА ЗА ИСТИНАТА И ДОСТОЙНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД !

  9. Подкрепям исканията на Ани и ще разпространя исканията и в интернет пространството,

  10. Браво, Ани! Нашите купени политици погазват тотално правата и свободите на българските граждани и извъшват престъпление към народа и държавата си. Защо с т-н „чума“ по животните не се заемат учени, специалисти, научни лаборатории, експерти, а някакви маскирани анонимни убийци, без документи и легитимация, охранявани от полиция и жандармерия? Нима в България е обявеино извънредно положение, въпреки, че няма нито едно болно или умряло животно? Какво цели да прикрие тази всеобща политическа хистерия, в хода на която премиерът обяви, че можело да бъдат избити 1 милион животни, вместо да бъдат ваксинира? Правителството трябва да отговаря за действията си пред закона! Искаме отговор от институциите, които извършват този варварство в 21 век в държава от Европейския съюз! Искаме защита от Президента и Правителството! Искаме да видим документите на Европейската комисия, в които изрично е указано, че хиляди животни трябва да бъдат избити по най-варварски начин. Да,наблюдавах как инжектираните кози се мятат, гърчат, влачат и мъчат по няколко минути след т.н евтаназия (което всъщност означава приятна доброволна смърт!) SOS! ПОМОЩ! ПОМОЩ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

Вашият коментар