2024-08-14

3 thoughts on “Големият фейк Български избори. Решете сами дали да участвате…

  1. Доказателство, че вотът зад граница в настоящите условия е фейк, са резултатите от там:
    24084 са гласувалите за партии, 654 (2.6%) са задраскали квадратчето „Не подкрепям никого“ и неизвестна бройка невалидни бюлетини.
    За вкарване на един евродепутат в ЕП са необходими над 100,000 гласа. Те. всичките да бяха гласували единодушно, даже четвърт не бихме вкарали ние зад граница.

    И още размисли след вота:
    https://www.eurochicago.com/2019/05/sled-evrovota/

  2. Ще си позволя да цитирам Петър Кърджилов, бивш пиар на столичния район „Младост“, както и на Българската академия на науките (който наскоро бе привлечен като обвиняем и му бе връчено постановление в Специализирания наказателен съд само заради негови думи, изречени по адрес на прокуратурата в деня, когато Десислава Иванчева и Биляна Петрова бяха осъдени на 20 и на 15 години затвор):

    „Със сигурност ме очаква присъда. Присъда за свободно изразено и документално обосновано мнение. Никой няма да отрази това, с изключение на Фрог нюз и още няколко приятелски медии. Затова ви моля да гласувате в неделя. Или за независимия кандидат Десислава Иванчева, или за обединението “Демократична България”, или за другите независими. Подкрепата ви за тях ще е подкрепа и за мен.“

    https://www.eurochicago.com/2019/05/petar-k/

    И аз смятам, че гласуването утре има смисъл, ако се подкрепят такива кандидати.

  3. Гласувайте, легитимирайте статуквото – трябват ни още европейски пари!

    Магистрала „Струма“ е златната кокошка на българските строители. Получиха пари за нея по предприсъединителните фондове за да има бърз достъп за олимпиадата в Гърция през 2004. Построиха обаче само частта от София през Люлин планина, която се срути вече на два пъти, и така и невъведената в експоатация част до Долна Диканя. После получиха пари за цялата оставаща магистрала във финансовия период 2007-2013. Но оправдавайки се със сложната екологична систуация през Кресна успяха да усвоят цялата сума, оставайки без финаниране отсечката Благоевград до Сандански. През финансовият период 2013 – 2020 поискаха и получиха пари за два тунела с магистрални параметри през Кресна, Но решиха вместо тунел да минат с един двулентов път. Днес разбирам, че парите няма да стигнат и за него и той остава за финансовият период 2020-2027г., Убеден съм, че през 2025 година ще се окаже, че е толкова сложн ситуацията от Стара Кресна до Кресна, че ще са наеобходими още половин милиард и ще го отложат за финансовия период 2027 до 2034, че кой иска да си убие златната кокошка дето му снася милиарди? Кой иска да се обзаложим? (T.Belev)

Вашият коментар