2024-08-14

5 thoughts on “In Memoriam, но да са ни живи живите!

  1. Tya veche se izvisi nad zemnite problemi.Svetla I pamet!Da mu mislyat „dobrojelatelite I“ deto ronyat krokodilski salzi. Te sa vse ochte tuk – v ada na bitieto, v kalta na sobstvenata si zlobata I bezumie…

  2. Господ е истината. Кажеш ли истината и Господ ще е с теб. И когато пиша: „Консултативния съвет към ДАБЧ, на който съвет тя бе обикновен член, макар и с големи заслуги към българите зад граница“, то нямам предвид това, за което си мислят първо кариеристите – и по-точно, че тя е страдала, че не е началник. Нищо подобно – Илиана никога не си е и помисляла за началническо място, а ако беше споменала, то разбира се съпругата ми би я предложила. Разбира се, ако успееше да го направи в този скапан IPortal, в който някои постове просто изчезват. В текста става дума за споделеното от нея по телефона огорчение от нечие неизпълнено обещание. Ако някой и е нещо обещавал и не го е изпълнил, то той си знае.

  3. Бях свидетел на отношението на близките й в последния ѝ миг.
    Много тъжно и болно ми стана. Особено, когато нямаше кой да запише номера на гроба ѝ.

    Викаха няколко пъти роднините ѝ, а те все оставаха настрани. Имаха желание колчем по-бързо да се отърват от трупа.

    Последната ѝ снимка е у мен. С прясно боядисана червена коса.

    Ако някой ден решите да я посетите, тя се намира в Малашевци, Парцел 92, ред 8, гроб 2.

    Бог да я прости.

  4. Петранка Стаматова сливи ли имаше в устата, да си предложи зам.председателското място на Илиана Райчева? Стаматов, много ниско падаш! Не те ли е страх от Господ?

  5. За предаванията им и за отношението към нас – благодарности към проф. Пламен Павлов и Райна Манджукова.
    Ще се върна да допиша други, но по-късно…

Вашият коментар